Sinds kort eindelijk een echte ondernemer!

Ik kan zeer trots zeggen dat ik sinds kort eindelijk een echte ondernemer ben. Dit was een grote, spannende stap, maar ik ben wel blij dat ik dit gedaan heb. Natuurlijk brengt dit ook heel wat consequenties met zich mee. Een van deze zaken zijn veranderingen in belastingen. Zo moet ik bijvoorbeeld nu een btw aangifte in België doen. Voorheen was ik steeds in loondienst, dus heb ik dit uiteraard niet moeten doen. Ik was hier dan ook niet helemaal van op de hoogte. Daarom ben ik op het internet op zoek gegaan. 

Mijn ervaring met dit bedrijf

Over mijn ervaring met de website, met dit bedrijf, kan ik eigenlijk zeer kort zijn: deze is zeer positief! De website op zich was al zeer duidelijk, en nodigde ook uit om meer te gaan lezen hierover. Ik heb contact opgenomen met de medewerkers van de webshop. Deze stonden me eigenlijk snel en eerlijk bij met verder advies. Ik heb dan ook besloten om het programma inderdaad gratis uit te proberen. Ik had toch niets te verliezen. Ik heb dit inmiddels uitgeprobeerd en het is voor mij nu ook allemaal al iets eenvoudiger. Ik denk er dan ook serieus aan om de betaalde versie ook te nemen.

Intussen kan ik op een meer eenvoudige manier mijn btw aangifte in België op een correcte manier uitvoeren. Een aanrader dus volgens mij!