epoxywinkel.be

Je hebt het vast wel eens meegemaakt, tijdens het klussen kom je materialen tekort waardoor je de klus niet af kunt maken. Eerst moet je weer naar de winkel, om te halen wat je tekort komt om de klus vervolgens af te maken. Met de slimme pakketten van de Epoxywinkel.be, heb je altijd voldoende spullen om bijvoorbeeld je vloer te egaliseren. De pakketten zijn namelijk samengesteld op het aantal M2 van de vloer, hierdoor heb je altijd direct in een keer je klus geklaard. Ook voor de dikte van je vloer, zijn er aangepaste pakketten.

epoxywinkel.be

Niet alleen voor vloer vloeren

Wanneer je kijkt in de Epoxywinkel.be zie je dat je er niet alleen vloeren kunt kopen, voor elke handige doe het zelver zijn er verschillende producten te koop. Bescherming voor je meubels of aanrechtblad breng je aan met epoxy hars, maar ook voor een vloer van een fabriek ben je aan het goede adres. Steeds meer producten zorgen dat je alles onder één dak kunt kopen, en niet meer afhankelijk hoeft te zijn van verschillende winkels. Zoek je een specialist om niet zelf bijvoorbeeld een vloer te hoeven leggen? Neem snel contact op via de website, en besteedt het leggen van je vloer uit.

Verschillende soorten gereedschappen

Ook voor verschillende soorten gereedschappen ben je welkom bij epoxywinkel.be, voor het leggen van een vloer zijn er bijvoorbeeld kant en klare gereedschap pakketten. Bestel je liever de verschillende gereedschappen los, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Er is ook gedacht aan de veiligheid tijdens het klussen, draag altijd beschermende kleding. Handschoenen kun je bijvoorbeeld kopen in de webshop, om te voorkomen dat de huid gaat irriteren. Langzaam wordt de webshop uitgebreid, tot een volwaardige interieurwinkel waar je alles voor bedrijven en particulieren kunt kopen.