Als je genoeg hebt van dezelfde oude activiteiten, zoals apporteren of een wandeling maken met je hond, bekijk dan deze nieuwe ideeën om met je hond te doen. 1. Maak van je hond een nieuw speeltje. Je hebt alleen wat stof, vulling en een naald nodig. Je kunt van je hond een nieuw speeltje maken door stof aan elkaar te naaien en op te vullen met wat polyester fiberfill. 2. Maak een doe-het-zelf hondenbed. Gebruik een tweepersoons laken, een tweepersoons hoeslaken en een tweepersoons kussensloop. Om een ​​hondenmand te maken, leg je het laken op de grond en leg je het hoeslaken eroverheen.

Zelf een hondenspeeltje maken

Je kunt wat nieuw speelgoed voor je hond kopen, maar sommige mensen vinden het leuk om wat van hun eigen speelgoed te maken. Je eigen hondenspeelgoed maken is goedkoper dan het in de winkel kopen, en je kunt ook speelgoed maken dat je hond erg leuk zal vinden. Als je nieuwe ideeën wilt over wat je voor je hond kunt maken, bekijk dan verschillende patronen voor hondenspeelgoed.

Zelf een hondenmand maken

Als je een hondenmand voor je hond wilt kopen, kun je er een vinden in de winkel, maar als je wat geld wilt besparen, kun je ook je eigen hondenmand maken. Als je wat stof hebt, kun je een hondenmand voor je hond maken. Het is niet heel moeilijk en met wat simpel naaiwerk ben je al zo goed op de weg. Een bijkomend voordeel is dat je precies kunt nadenken over de kleuren, stof en stijl die jij leuk vindt voor je hond.

Zelf hondenkoekjes bakken voor hond

Als u uw hond iets te eten wilt geven, kunt u hem wat hondenkoekjes geven. Hondenkoekjes kun je in de winkel kopen, maar je kunt wat geld besparen door je eigen hondenkoekjes te bakken. Als je hondenkoekjes voor je hond wilt bakken, dan zijn er verschillende recepten online te vinden. Leuk om te doen! Misschien wordt je hond wel helemaal wild van de geur die zal ontstaan!