Door een gyproc plafond van KCP te nemen, geef je jouw eigen leefomgeving een complete makeover waarna het onherkenbaar veranderd is voor al jouw vrienden en familie. Met hulp van experts van het bedrijf worden er op een vakkundige manier nieuwe platen van gipskarton aangelegd die de woonruimte aanpast naar de vorm die jij wenst. Het gipskarton wordt daarna weggewerkt tot er niets meer van te zien is en u uw eigen huis- of slaapkamer niet meer herkent. Het materiaal kan snel worden aangebracht, dus de metamorfose neemt niet veel tijd in beslag. Zo geef je dus jouw huis een nieuwe uitstraling van binnen en vorm je het gemakkelijk om tot jouw droomwoning.

Binnen een mum van tijd een nieuw plafond

Een gyproc plafond van KCP houdt in dat je binnen een mum van tijd een nieuw plafond hebt op de hoogte die naar jouw wens is. Het gipskarton in zeer efficiënt in het gebruik en geeft ook weinig geluidsoverlast. Je kunt dus rustig aan het werk zonder bang te zijn dat de buren na enige tijd voor de deur staan met een klacht. Zo heb je niet alleen snel, maar ook zonder overlast het nieuwe plafond waar je op zat te wachten.

Goede isolatie

De gipskartonnen platen voor het gyproc plafond van KCP zijn van zichzelf niet erg goed isolatiemateriaal. Maar de platen kunnen gezet worden met hulp van goede isolatie, zodat jij in jouw nieuwe leefomgeving geen warmte verliest en comfortabel kan genieten van jouw nieuwe plafond. Ook kan het gyproc plafond voorzien worden van akoestische isolatie, zodat verder geluidsoverlast in de woning kan worden teruggebracht tot een minimum. Op deze manier wordt jouw huiskamer goed geïsoleerd tegen mogelijke ongemakken en kun jij genieten van het duurzame plafond dat jouw huis de metamorfose heeft gegeven waar je op zat te wachten.