De Grasslin tijdklok is een schakelklok bedoeld voor thuiskwekers. Wij hebben een groot assortiment in grasslin tijdklokken u kunt namelijk kiezen tussen verschillende soorten groottes of modellen/types. Elke grasslin tijdklok werkt even goed en heeft een zeer hoge kwaliteit. Het enige verschil tussen al die tijd klokken zijn de grootte en types.

Waarom hebben wij verschillende types?

Elke kweker heeft een doelgroep. Het hangt af van je doelgroep als jij bijvoorbeeld gefocust bent op groenten en fruit, dan heb je een grote grasslin tijdklok nodig omdat je dan meer stroom verbruikt en veel energie nodig hebt om alles te laten groeien. Je hebt ook meer schakels nodig zodat het sneller afwisselt. Met groenten en fruit kweken is het niet zo erg als er net te veel water sproeit of als het wat warmer binnen is.

Maar als je planten zou kweken zou het een ramp en zijn daarom hebben voor special voor planten een grasslin tijdklok daarin zit er een speciaal timer die namelijk alles precies op de juiste tijd alles uitschakelt of aanzet.

Contact

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken. Of u kunt telefonisch een afspraak maken en komen wij langs om te kijken wat voor grasslin tijdklok uw kwekerij nodig heeft.