Woolrich jas

Stone Island is een van de grootste namen in de kledingindustrie tegenwoordig, vooral onder de jongere generaties. Het is een iconisch merk en het is een wereldwijd bekend fenomeen. Het oorspronkelijk uit Italië komende bedrijf groeit echt uit tot een wereldnaam. Het merk staat voor een bepaalde status, comfort en luxe. Ieder item van de stone island heren straalt dit ook uit en het is dan ook niet raar dat de items zo populaire zijn. De grote variatie in de collecties en het grote aanbod zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils beschikbaar is. De items zijn makkelijk en op een stijlvolle manier met elkaar te combineren.

Winterse items

De items van stone island heren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met verschillende prints en in meerdere kleuren. Er kan gekozen worden tussen een lang en kort model. Ieder item is netjes te combineren met andere collectie, bijvoorbeeld met verschillende polo’s en t shirts. De combinatie jas en muts is een mooi begin voor een sterke winter garderobe. Doordat er een groot aantal verschillende kleuren beschikbaar is, is er voor iedereen wel iets beschikbaar en kan er persoonlijkheid aan de outfits gegeven worden.

Comfort en klasse

Het merk Stone Island straalt een bepaald soort klasse uit, terwijl alle items toch met veel comfort gedragen kunnen worden. Het dragen van een of meerdere items van Stone Island is dan ook een snelle manier om ervoor te zorgen dat je er stijlvol en verzorgd uitziet. De polo’s zijn bijvoorbeeld mooi te combineren met korte broeken, maar ook zeker met de pullovers. Ook zijn de verschillende jassen mooi te combineren met verschillende items uit de verschillende collecties. Net zoals de jassen zijn de pullovers, mutsen en t shirts voorzien van het Stone Island logo. Zo kan er laten zien worden dat er gekozen wordt voor stijl, klasse en comfort.